Skip to main content

Grotestraat 24 | 4064 EC Varik | 0344 - 65 21 82 | icon email

Vrijwilligersboek

Met trots presenteren Stichting Mozaïek Welzijn en emjee|uitgevers het boek: ‘Doe jezelf een plezier!’ Een boek met verhalen van vrijwilligers uit Tiel. Op 18 november 2021 heeft Louis van Gaal via een livestream het boek uitgereikt aan Davina Molthoff.

Dit boek is gemaakt in het kader van het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet. De V van vrijwilligerswerk komt terug in een aantal foto’s omdat het vrijwilligerswerk centraal staat in onze maatschappij en het leven van mensen. Vaak onzichtbaar, maar nu in dit boek vol in beeld.

Mensen maken Nederland
In ons land zijn er meer mensen die vrijwilligerswerk doen dan je zou denken. Ruim 7 miljoen mensen staan voor elkaar klaar. Op veel verschillende manieren: een gezellig praatje, samen een boodschap doen, bij een evenement, bij de dieren, in het museum, actief bezig zijn bij je sportvereniging en ga zo maar door.
In dit boek staan meer dan 60 portretten: met vrijwilligers, met mensen die vrijwilligerswerk ontvangen en met organisaties waar vrijwilligers actief zijn. Wij zijn er van overtuigd dat u het boek met veel plezier zult lezen en wij hopen dat u denkt: Ja, ik doe mezelf dat plezier en ga vrijwilligerswerk doen!

Dank aan alle vrijwilligers en organisaties die meewerkten om het boek mogelijk te maken.

Bestel nu het boek via: www.emjee-uitgevers.com/publicaties

Doe jezelf een plezier 2 Doe jezelf een plezier 3 Doe jezelf een plezier 4 Doe jezelf een plezier 5

  

  

emjee|vormgevers ©2024 - Privacyverklaring - Leveringsvoorwaarden