< terug naar overzicht

Márit Schroot

Márit werkt sinds januari 2011 bij emjee | grafische vormgeving. Ze is afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academie te Rotterdam voor de opleiding Visuele Communicatie – Graphic Design.Wat maakt emjee | grafische vormgeving bijzonder voor jou?

Dit is mijn eerste officiële baan na mijn afstuderen. Ik krijg hier de kans om mijn geleerde kennis in praktijk te brengen en voor ‘echte’ klanten te werken. emjee is bijzonder voor mij omdat ik hier de kans krijg om me verder te ontwikkelen op het grafische vakgebied. Samen met creatieve collega’s een idee naar een hoger plan brengen is iets wat ik altijd al heb willen doen en bij Emjee wordt dit werkelijkheid.

 

Wat maakt emjee | grafische vormgeving bijzonder voor de klant?

emjee | grafische vormgeving is een klein bedrijf waar een aantal zeer creatieve mensen werken. Al deze creatieve mensen krijgen de kans om hun ideeën over een opdracht te uitten. Zo krijg je veel input van verschillende kanten en zo blijf je scherp. Hierdoor krijgt de klant dus een ontwerp waar van alle kanten over nagedacht is. We zijn geen massaproductie bedrijf, maar juist kleinschalig zodat we de kwaliteit van onze ontwerpen kunnen waarborgen. Door deze manier van werken is ook het contact met de klant zeer direct met weinig ruis waardoor het ontwerp alleen maar beter wordt. emjee | grafische vormgeving maakt niet alleen een ontwerp, we ‘zorgen’ ervoor.